PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bioenerji ile Şifa, Meditasyon vs. Hakkında ve Resimli ebook

reiki_mu
10-21-2008, 08:45 PM
Evrensel Bağlantı Meditasyonu

Her birey için benim arzum Wai Chi'ye (Tanrı) dönüş için olan ortak arayışımızda, Kaynağa, Kozmosa ya da Yaratıcı Kuvvete doğrudan bağlanırken ruhsal olarak bağımsız olabilmemizdir. Bu şekilde içsel barış ve mutluluğu kazanabiliriz. Her birey, sadece kendine değil, başkalarına da şifa verebilme yeteneğini kazanabilir. Doğal olarak bu yolda atılması gereken ilk adım, hedeflerimizi gerçekleştirirken kendimizle barış ve mutluluk içinde olmamızdır. Bu nedene binlerce kişinin Barış ve Sevgi Çemberine katılımıyla etkisi güçlenen bir meditasyonu ortaya çıkardım. Bu, Evrensel Şifa Veren Tao Bağlantısı'dır. Buna her zaman Ateşin Koruyucu Kutsal Çemberi ile başlarız. Bu sadece iyi enerji ve niyetin içeri girmesine izin veren bir koruma çemberi yaratır. Negatif enerji bu çemberin içerisine nüfuz edemez.

http://rapidshare.com/files/156209236/seda.rar.html

Rar şifresi: www.kinerji.com (http://www.kinerji.com/)

izindeyiz
02-16-2010, 03:21 PM
indirdin rar şifresi vermeme rağmen acılmıyor, yardım lütfen..

blue2c3
02-16-2010, 05:36 PM
git namaz kıl kuranın türkçesini oku bak nasıl buluyosun içsel huzuru gereksiz bunlar. yinede emegın için saol

volkancmrt
04-07-2010, 07:26 PM
git namaz kıl kuranın türkçesini oku bak nasıl buluyosun içsel huzuru gereksiz bunlar. yinede emegın için saol

Sende kuranın türkçesini eklede, sanada emeğine sağlık diyelim...

enobil
08-04-2010, 06:29 PM
indirdin rar şifresi vermeme rağmen acılmıyor, yardım lütfen..

sifreyi kopyalamaya calismissaniz sonda bir bosluk karakteri kalmis olabilir yuksek ihtimalle. elinizle yazmayi ya da baska bir yere yapistirip bosluklari silinmis halini kopyalamayi denemelisiniz

enobil
08-04-2010, 06:39 PM

nicki reiki_mu olan birine (aciklama olarak da altina Reiki Master yazmis hatta) boyle soylemek resmen bu kisiyi salak yerine koymak demektir. bariz.. ayrica bunlar bos deyip okumayalim hep, cahil kalalim. Turkler'in genelde yaptigi bu degil midir? Bir kitap okuma imkani ele gecer, yahu bu sacmalik da okunur mu denir, herif sacmalamis yazmis ben de bunu mu okuyacam denir ve dogru oldugu geleneklerce onaylanmis islere devam edilir...