PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefonunu sakladıkları yer herkesi hayrete düşürdü!

Jisé
09-20-2006, 10:53 PM
Cep telefonunu sakladıkları yer herkesi hayrete düşürdü!

http://img244.imageshack.us/img244/1750/adsznx1.png (http://imageshack.us/)

El Salvador’da, Mara Salvatrucha çetesi üyesi 4 mahkumun, hapishane hücrelerinden birbirleriyle "suç işlemek amaçlı" haberleşmede kullanmak üzere bağırsaklarının ucunda, anüslerinde cep telefonu ve şarj aleti gizledikleri ortaya çıktı.
Cezaevinde cep telefonu kullanıldığı saptandı ancak aramalarda hiçbir alete rastlanılamadı. Yetkililerin ağzını açıkta bırakan ise mahkumların röntgen filmleri oldu. Röntgen filmlerinde cep telefonları görünüyordu. Ancak mahkumlar, aramalarda yakalanmamak için telefonları ve şarj aletlerini anüslerinde gizliyordu.
Çete üyelerinin, cep telefonlarını, hapishaneden birbirleriyle haberleşerek, dışarıdaki hırsızlık, şantaj, cinayet gibi suçları yönetmek için kullanmayı amaçladıkları bildirildi.

niyal
09-20-2006, 11:00 PM
hüüüüeeee!!!!:shok: :shok: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

naassıııl ya naassıl becermişler! olamaz yaw ölür insan...:shok: :shok: :p :p

huzurisyanda
09-20-2006, 11:45 PM
Cırcır olmamak lazım.

pırıltı
09-21-2006, 08:32 AM
Kelebek kitabı aklıma geldi :D Ama orda hayatta kalabilmek için paralarını koydukları tüpü saklıyorlardı bir nevi mecburiyet ama ceptelefonu :ohmy:

VENÜS
09-21-2006, 10:07 AM
Kelebek kitabı aklıma geldi :D Ama orda hayatta kalabilmek için paralarını koydukları tüpü saklıyorlardı bir nevi mecburiyet ama ceptelefonu :ohmy:

kuzum biz o kitabı okuyalı baya zaman oldu ya ben unuttum valla sen iyi hatırlıyorsun:mad:

pırıltı
09-21-2006, 10:11 AM
kuzum biz o kitabı okuyalı baya zaman oldu ya ben unuttum valla sen iyi hatırlıyorsun:mad:
Kitabın Devamı niteliğinde ki kitabı (aklıma şuan gelmiyor :D işte hafıza :D ) yeni okuduğumdan hatırlıyorum :D Sonra dayanamadım Kelebek'i bir daha okudum ;)

abrec
09-21-2006, 11:37 PM
bakın bence bunlar ayak yapıyo çete falan değilbunlar başka birşey kendilerine çeteyiz diye hava veriyorlar sen haraç kes delikanlılık yap ulan bunlar türkiyede olsa var ya kahveye sokmazlar bırak çeteliği

Zıvana
09-25-2006, 03:10 PM
Telefonu nasıl çıkartıyolardı acaba :D

jahr
09-25-2006, 03:19 PM
telefon calma anını merak ediyorum sakladıgıyerde titreştiginde....