![]() |
![]() |
![]() |
PORTAL | Anasayfa | Forum | KADIN | Y.Mesajlar | KontrolPanel | Arama | UGoyun | UGvideo | Sözlük | ![]() |
|
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar ve Yardım Uyurgezer forumdan daha iyi yararlanabilmek icin Resimli kullanım anlatımları[Herkes mutlaka göz gezdirmeli] |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
.
. . . Bu sitenin ne mesaj kaygısı vardır ne de üye sayısı kaygısı... Öncelikle bilinmesi gereken şey; forumun bir chat odası olmadığıdır. Okuyan kişiler yazdığınız mesajlardan birşey alabilmelidirler. Yadığınız mesajların mutlaka başlığa bir katkısı olmalıdır. 2-3 kişi arasındaki sohbet türü mesajlara izin verilmez. Forum ile chat arasındaki fark; forumda yazılanların o an uçup gitmemesi, aylar yıllar sonra bir başlıktaki mesajların okunabilmesidir. Başlıklara ulaşan her üye veya misafir ihtiyacı olan bilgileri görmek ister. Dolayısı ile kayda değer içerikli olması gerekir mesajların. 3 ay sonra bir kişi x başlığını okurken sizin anlık-kısa mesajlarınızdan hiç bir şey alamadığı gibi okuduğu boş mesajlara zaman harcadığı için sıkıntı duyar. '' Teşekkürler'' ''Eline sağlık...'' "muhteşemm, süper olmuşşş" "5 para etmez" "Berbat" "kesinlikle!" "sana katılıyorum" "anlamamışsın dediğimi" vs vs vs.. gibi kısa ve okuyana hiçbirşey vermeyen mesajlar atmak yasaktır. Sadece yazmak için yazılmış 1-2 kelimeden oluşan yorum cümleleriyle forumu sabote etmeyiniz. Bu tür mesajlar silinecektir. Fakat öncelik forumu doğru kullanmanızdır.. Siteye yazılan her mesaj, siteye/üyelere verilen değerin, saygının ve sevginin ölçüsüdür. Ne kadar özenli ve sıcak olursak, o kadar özel ve mutlu oluruz. ![]() |
Reiki Master
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Thanked 26.905 Times in 12.276 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FACEBOOKTA PAYLAS
|
|
|
#2 |
|
ya arkadaşlar bn daha yni üye oldum bna yardım edebilecek bir kişi war mıdır acabaa????
|
UyuR
![]() |
FACEBOOKTA PAYLAS
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|
![]() |
![]() |