![]() |
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Forum | Y.Mesajlar | KontrolPanel | Arama | UGoyun | UGvideo | Sözlük | ![]() |
|
|
#1 |
|
Kekemelik!... Tedavi Programı
Kimi konuşma problemlerinde, spesifik olarak da kekemeliğin çözümünde son zamanlarda başvurulan bir bilgisayarlı eğitim meselesi var. TV lerde haber ve röportajlarına denk gelmiş olabilirsiniz. Bana kalırsa temel tedavi mantığı yeni konuşma alışkanlıkları edindirmek olan bu paket kaynağında (loggita.com), 1000 YTL. üzerinde bir fiyatla satılmaktadır. Satın alınan paketle bu programın CD si dışında talimat kitapçığı ve tek tarafı çalışmayan bir kulaklık da verilir. Talimat kitapçığının içeriği zaten CD de mevcuttur. (sözlü talimatlar olarak) Kulaklığı ise siz temin edebilirsiniz. Tek tarafının çalışmaması meselesinin herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Ben gerek bilişimde paylaşım ahlakı gerekse bu hususta mağdur olmuş olabilecek arkadaşlara yardım edebilme olasılığını göz önünde bulundurarak hazırladığım arşivi media fire linkinden paylaşıma açıyor, işe yaramasını umuyorum. Bu arada bende bir takım konuşma yetersizliğim vardı bu programı uygulayıp güzel bir aşama kaydettim gerçekten harika bir program ayrıca bu konuda böyle durumda olan arkadaşlar için faydalı olacağını zannederek konuyu buraya açtım eğer yeri değilse değiştirebilirsiniz. Not1 : Sisteminizde flash yüklü olmalıdır. Not2 : dosyaların tarafımdan virüs kontrolü yapılmıştır Boyut : 231,18 MB Şifre : nutuzar http://rapidshare.com/files/173532552/Loggita.part1.rar http://rapidshare.com/files/173586004/Loggita.part2.rar http://rapidshare.com/files/173487501/Loggita.part3.rar
"Tüm yaşamımızı şekillendirenin bu bellek olduğunun farkına varabilmemiz için,çok az da olsa belleğimizi yitirmeye başlamış olmamız gerekir.Kendini ortaya koyamayan bir akıl nasıl anlamıyla akıl sayılmazsa,belleksiz bir yaşam da yaşam sayılmaz..." Konu SuGaR tarafından (02-25-2009 Saat 06:11 PM ) değiştirilmiştir. |
2*u*1*f*1*k
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Thanked 5.663 Times in 2.657 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Facebookta Paylas |
|
|
#2 |
|
cok faydalı tesekkurler benımde var yetersız konusmam faydalı olur umarım
|
UyuR
![]() |
| Facebookta Paylas |
|
|
#3 |
|
çok iyi konu sağol...............
|
VIP Uyurgezer
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Thanked 1.683 Times in 544 Posts
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Facebookta Paylas |
| The Following User Says Thank You to HARBİKIZ For This Useful Post: | cekocanceko (02-13-2009) |
|
|
#4 |
|
Hani Şahan Gökbakar diyorya...Hocam bu tutsun varya bi tutsun sana araba biLe aLırım :) :)
Benimde ufakta oLsa bir probLemim var DüzeLirse sana çok çok çok duacı oLurum kardeşim eLLerine sağLık... |
UyuR
![]() |
| Facebookta Paylas |
|
|
#5 |
|
arkadaslar deneyıpte bı etkısını goren oldumu ben suan ındırıyorum bı cevap yazarsanız sevınırırm
|
UyuR
![]() |
| Facebookta Paylas |
| The Following User Says Thank You to hidayet_kocamaz For This Useful Post: | akkdeniz (08-12-2009) |
![]() |
| Seçenekler | |
|
|
![]() |
![]() |