![]() |
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Forum | Y.Mesajlar | KontrolPanel | Arama | UGoyun | UGvideo | Sözlük | ![]() |
|
|
#1 |
|
Bildiğimiz walkman kulaklıklarından bahsediyorum.
Önce Sony walkman ile başladım, sonra cd-walkman'e terfi ettim ve son olarakta tabiki mp3 olayı. Bu kadardır değişik kulaklıklar kullandım ama hiç bugüne kadar merak edip araştırmamıştım philips, sony vb. bildiğimiz markaların haricinde neler var diye. Şimdi dünya piyasasında önemli üreticilerden biri olan sennheiser kullanıyorum ama bugün öğrendiğim kulaklıklar beni hayrete düşürdü. Dunyanın en buyuk kulakici kulaklık sitelerinden Earphonesolutions, kulaklı testi yapmış, sonuçlar şöyleymiş; 1. Westone UM2 (299$, dual drive, en iyi ses kalitesi, en rahat, mukemmel balans) ![]() ![]() 2. Shure E5c (499$, dual drive, mukemmel bass, 2. en iyi ses kalitesi) ![]() 3. Superfi 5 Pro (259$, dual drive, 3. en iyi ses kalitesi) ![]() 4. Westone UM1 (109$, single drive, en rahat, mukemmel balans) ![]() 5. Shure E4c (279$, single drive, inanılmaz orta frekans ve tiz, temiz arkaplan) ![]() 6. Etymotic ER4P (310$, single drive, en iyi ayrıntı, bass yok, dısarı icin kullanıslı degil) ![]() 7. Shure E3c (179$, single drive, harika orta frekans ve ayrıntı, en kucuk) ![]() 8. Superfi 5 EB (199$, dual drive, harika bass, orta frekans ve tiz idare eder) ![]() 9. Superfi 3 (80$, fiyatına gore iyi ses, giris seviyesi en iyilerden) ![]() 10. Shure E2c (75$, iyi bass, superfi 3 ile dinlenen muzige gore secim yapılabilir) ![]() 11. Etymotic ER6i (106$, E2c ve superfi 3 ten iyi ses kalitesi, dayanıksız, cabuk kırılabilir) ![]() Not:Araştırma Donanım Haber'den "Soultrap" nickli arkadaşın yazısından alınmıştır.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Facebookta Paylas
|
|
|
#2 |
|
way be..2 tanesi ile sağlam sayılabilcek bir PC yapılır..
Thanked 25.950 Times in 7.608 Posts
![]() |
Facebookta Paylas
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|
![]() |
![]() |